Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

dinsdag 21 augustus 2012

Snaidero keuken showroom Italië

Vorig jaar kreeg ik nog de groeten uit Italië van Geraldine en Leo. Dit jaar zijn ze weer naar Italië geweest, deze keer hebben ze gefietst in de buurt van het Lago Maggiore en het Como meer. Net als vorig jaar kwamen ze weer een Snaidero winkel onderweg tegen, helaas hadden de lokale Michelangelo`s de gevel als tekenbord gebruikt bij deze showroom.
Over keukenshowrooms gesproken, gisteren onderweg naar m`n klant in Amsterdam ben ik nog even langs gegaan bij Intermat in Mijdrecht. Vóór ik begon met m`n Snaidero showroom in 2001 werkte ik bij Intermat in de showroom als verkoper. In verband met vakantie bleek de showroom van Intermat gesloten, maar gelukkig waren er een paar mensen in het magazijn die me binnen lieten. Intermat verkoopt onder andere Bulthaup en ik had nog een Bulthaup systeem 20 greep nodig voor een klant van me uit Yerseke. Helaas was m`n bestelde greep nog niet binnen, dus moeten ze het maar per post opsturen.
Bij Intermat hebben ze zoals gezegd ook Bulthaup staan, is altijd wel leuk om even te bekijken. Als m`n showroomkeukens straks verkocht zijn moet ik toch weer wat nieuws bestellen. Ik doe dan graag inspiratie op in Italië, maar ook Bulthaup heeft wel leuke ideeën vind ik. Ook hebben ze bij Intermat een grote sanitair afdeling, veel groter als bij mij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten