Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

vrijdag 6 februari 2015

Keukenbeurs Keulen; Zug etc.

De afgelopen tijd heb ik wel vaker dingetjes op het blog gezet over het beursbezoek laatst in Keulen. Gewoon wat dingetjes die me opvielen. Zo ook deze keer.

Bijna alle serieuze apparatenmerken zijn nu overgestapt van roestvrijstalen apparaten naar glas. Míele en Neff bijvoorbeeld gebruiken zwart glas.

Bij het Zwitserse merk Zug ben ik ook even wezen kijken. Hier gebruiken ze eveneens glas, maar iets minder zwart en meer antraciet. Hoe dan ook, ik vond het enorm spiegelen. Kijk maar op onderstaande foto. Glas spiegelt nou eenmaal veel meer als roestvrijstaal. Als je het me eerlijk vraagt vind ik spiegels in de keuken een beetje ouderwets.


Hoe dan ook. De mensen die toch liever voor roestvrijstaal gaan qua inbouwapparatuur kunnen nu nog hun slag slaan. Neff heeft deze apparaten nog heel even in productie. Op dit moment ben ik nog de laatste Neff showroom voorraad op aan het maken (zo goed als klaar). De eerste keukens met nieuwe lijn Neff apparaten zijn nu al verkocht. Bijvoorbeeld de onderstaande Snaidero keuken van project 659 in Weesp.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten