Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

donderdag 27 september 2012

Snaidero keuken in Amsterdam

Gisteravond kreeg ik van Willem Hans (m`n klant van project 560 uit Amsterdam) onderstaande foto van z`n marmeren vloer. Jan en Joop zijn nog maar een paar dagen bezig en de Cordoba Fumé vloer ligt er al bijna weer in. Het gaat toch over ruim 160m² marmer, dus het schiet echt ongelofelijk hard op (nu maken ze geen werkdagen van 8 uur natuurlijk). Jan en Joop slapen nu in een hotel in de stad en kunnen `s morgens met de tram naar het werk.
Vanmorgen is Walter hier weer Snaidero keukens komen lossen. Walter is een Kroatische chauffeur, maar praat toch best een paar woordjes Engels en Italiaans. Deze keer had hij ook Limonino (citroenlikeur) voor me meegenomen, een soort Limoncello maar dan uit Kroatië. Al heeft Limonino slechts 27% alcohol en de Limoncello wel 95%. De broer van Walter heeft een bedrijf wat Limonino maakt, daarom had Walter het voor me meegenomen.
Naast de Limonino had Walter natuurlijk ook weer keukens voor me meegebracht. Deze keer een zwarte Snaidero Terra en een roestvrijstalen keuken. Het is maar goed dat Jan en Joop opschieten in Amsterdam, dan kan de Snaidero keuken daar ook heen gebracht worden want het raakt hier een beetje vol nu in het magazijn.