Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

vrijdag 7 september 2012

Klaar voor het weekend

Vandaag hebben de monteurs Jan en Joop de nieuwe S16 showroomkeuken geplaatst. De keuken is bijna klaar, maar voor het weekend ziet het er weer netjes uit. Het blad is helaas nog niet goed (ik had de kookplaatsparing anders besteld), de muur moet opnieuw geverfd worden en een stukje plint moet nog gemonteerd worden. De Snaidero showroomkeuken die er eerst stond is door Joop opnieuw ingepakt. Morgenochtend vroeg willen we deze keuken bezorgen in Erpe Mere (België).
De nieuwe showroomkeuken heb ik ton-sur-ton gemaakt. Dus een witte kast deur met een wit aanrechtblad. Omdat dit vrij "steriel" oogt heb ik combinaties gemaakt met roestvrijstaal en antraciet (dit zit in het Neff bedieningspaneel van de oven en op het glasvlies op de wand). Het deel vanuit de kamer (ik stel me dat zo voor bij klanten straks) is greeploos uitgevoerd. Dit oogt rustig. Aan de "werkkant" (waar je dus staat om te spoelen) heb ik juist wel grepen bedacht. Dit leek me op die plaats meer functioneel. Zo`n greep is immers ook te gebruiken om even je handdoek overheen te hangen.
Het werkblad heb ik op 2cm dikte laten maken. Dit kan trouwens ook dunner. Een zelfde keukenplan heb ik onlangs gemaakt voor een klant in Bunschoten. Daar is het werkblad op slechts 12mm ingepland! Dit oogt nóg weer wat strakker en dat past natuurlijk wel bij deze Italiaanse design keuken. Mijn nieuwe showroomkeuken opstelling is nog niet helemaal klaar, maar de bovenstaande foto`s geven toch een aardig beeld dacht ik zo. Morgenochtend komen er trouwens klanten voor de Snaidero Terra showroomkeuken. Ben benieuwd of deze ook gelijk verkocht gaat worden...