Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

woensdag 16 januari 2013

Keuken Amsterdam opgeleverd

Gisteravond ben ik naar Amsterdam geweest om Snaidero project 560 op te leveren. Echt heel mooi geworden, heb alleen maar met m`n telefoon foto`s gemaakt dus niet zo`n hele hoge kwaliteit foto.
Normaal gesproken doe ik nog een kookles er bij voor mensen met een hoge druk stoomoven. Was deze keer niet nodig. Ik had het in de winkel al een keer met ze gedaan en nu hebben ze juist voor mij gekookt. De stoomoven beviel ze heel erg goed, zo goed dat ze voor de volgende keuken wel twee hoge druk stoomovens zouden willen :).
Laat thuis vannacht (half 3), en ook nog eens veel werk op de zaak. Geen tijd gehad dus om de Míele en Gaggenau noviteiten van de beurs op het blog te zetten. Wel even een foto van de Atag stand. Atag is onderdeel van het Kroatische bedrijf Gorenje en deelt daarom nu de stand op de beurs. Zelf verkoop ik geen Atag in de showroom, dus ik ben hier niet lang gebleven. Gorenje is trouwens niet zo bekend in Nederland, maar deze fabrikant werkt onder andere met Pininfarina voor het design. Een beetje Italiaans is het dus wel :).
Net vóór sluitingstijd kwam Snaidero nog langs om weer keukens te lossen. Nog even aan de slag dus nu.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten