Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

dinsdag 16 juni 2015

Snaidero Idea 40 keuken in Heemstede

Gisteren is monteur Niklas naar Heemstede geweest om de Snaidero keuken van project 662 op te leveren. Een hoekopstelling gecombineerd met een kookeiland. De kleur van deze keuken is Vedergrijs mat lak.

Deze keuken is één van de eerste keukens die we hebben uitgeleverd met de nieuwe lijn Neff apparatuur. Zo is ook de nieuwe Neff FullSteam oven ingebouwd bij deze keuken.


In deze situatie passen deze Neff apparaten ook wel heel goed, het werkblad is immers ook zwart.

Het granieten werkblad heeft overigens dezelfde afschuining als het keukenfront gekregen. Dit ziet er wel heel strak uit zo.

Bij deze keuken is de V50 spoelbak onder het werkblad gemonteerd, onderbouw noemen ze dat. Maar sinds gisteren weten jullie natuurlijk al wat een onderbouw spoelbak is.


Dit model keuken (de Snaidero Idea 40) staat op dit moment ook opgesteld in m`n showroom te Arnemuiden.

Net als bij klant heb ik gekozen voor de Idea 40 in een hoekopstelling, alleen voor het kookeiland net als bij klant had ik zelf geen ruimte.


Ik heb in de showroom op de Idea 40 een mat witte deur gecombineerd met rood hoogglans lak. Er zijn natuurlijk veel meer mogelijkheden. Bekijk bijvoorbeeld foto`s van de Idea 40 keuken in hout op deze pagina.


Tenslotte nog een video van het werken met de FullSteam oven die klant heeft uitgezocht (klik hier voor meer FullSteam videos).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten