Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

vrijdag 6 maart 2015

Koken in de keukenshowroom

Gisteren is de Neff kok hier in de showroom bezig geweest. Hij heeft allerlei dingen geprobeerd met de nieuwe Neff B48FT68N0 FullSteam oven. Vervolgens hebben we een aantal video`s hiervan gemaakt. Zoals bijvoorbeeld Zeeuwse bolussen en een courgette soep.

Ook heeft hij nog gewerkt met de Teppan Yaki plaat. Dit is een accessoire die je gebruiken kunt op de Neff Flex inductiekookplaten (zoals de Neff T54T55N2 inductiekookplaat). De garnaaltjes op onderstaande foto zijn bijvoorbeeld op deze Teppan Yaki klaargemaakt.


Vervolgens heeft hij nog gewerkt met de geïntegreerde kerntemperatuur voeler die in de luxere Neff ovens worden geleverd. Deze video is opgenomen in de Neff VarioSteam oven die nu in de S18 showroom keuken is ingebouwd. Lees hier meer over kerntemperaturen.

Ik hoop volgende week al wat video`s op het blog te kunnen plaatsen (de video`s moeten immers eerst nog gemonteerd worden). Ondertussen kunnen jullie hier onder de vorige "kookvideo`s" bekijken die ik op YouTube heb gezet. Het is nu een afspeellijst met nog maar 16 "kook" video`s. Uiteraard probeer ik regelmatig nieuwe video`s bij te plaatsen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten