Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

zaterdag 21 maart 2015

Snaidero keukens in Zeeland

Gisteravond een keuken ingemeten in Scherpenisse (Zeeland). De nieuwe Snaidero keuken van project 674 in S100 opstelling. Ik meet natuurlijk wel vaker keukens in hier in Zeeland, maar toch zit er wel een leuk verhaal aan deze keer.


Een paar jaar terug heb ik een Snaidero Time keuken mogen leveren aan een klant uit Scherpenisse (project 415). Een best grote klus toen, we zijn er weken lang bezig geweest.

Naast het plaatsen van de nieuwe Snaidero keuken hebben we ook de verbouwing en de tegelvloer gedaan. Heel leuk contact met klant gehouden altijd. Toen 1 van de kinderen ging trouwen hebben ze bijvoorbeeld mijn auto als trouwauto gebruikt.


Inmiddels hebben verschillende kinderen van deze klant een keuken bij me uitgezocht. De eerste keer was bij de Snaidero keuken van project 591 in Scherpenisse, een zoon en schoondochter van klant.

Laatst hebben een dochter en schoonzoon van klant een keuken bij me uitgezocht, dit is Snaidero keuken project 668 (eveneens in Scherpenisse). Een paar weken terug tenslotte kocht weer een zoon van klant een keuken bij me. Dit is dus de keuken van project 674 die ik net heb ingemeten. Leuk hé?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten