Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

dinsdag 17 maart 2015

Snaidero keuken project 675

Onlangs had ik op het blog geschreven over de dochter en schoonzoon van de klant van project 580 in Bunschoten. Afgelopen zaterdag hebben deze mensen een nieuwe keuken bij me besteld. Het is echt een hele grote keuken geworden met een hoge kastenwand van zelfs 6 meter lang.

Net als bij de (schoon) ouders van de klant is ook hier gekozen voor een Míele hoge druk stoomoven en een Neff VarioSteam oven. Deze combinatie is gewoon super. De foto`s van deze Snaidero keuken wil ik straks op deze pagina gaan plaatsen.


Tenslotte nog een leuk mailtje wat ik vanmorgen binnen kreeg van de klant van de Snaidero Skyline keuken in Texel. Leuk hé als klanten zo happy zijn met hun Snaidero keuken. Word je zelf ook blij van.

Hi Rudy,

Wij zijn vandaag heelhuids terug uit Spanje. Wat een land en wat een landschappen. Spanje is veel minder druk dan Nederland, dat is wel weer even wennen hier. We moesten de naam Nederland maar veranderen in Nederstad. Wat ons betreft kun je de douchezitting al opsturen en, als die er al is, kan de glazen cylinder voor op het keukenblad ook meegezonden. Just for the record, want je hebt de cilinder op mijn verzoek al besteld, heb ik nog even gemeten: 67,4 cm is de afstand tussen onderkant bovenblad en bovenkant RVS blad.
Weet je wat iene zei nu ze na twee maanden Winterreizen door Spanje vandaag voor het het eerst in ons huis binnenkwam: “ Wat een Keuken!”

Groet Hans =


Hier onder een foto van zo`n Snaidero Skyline keuken (in Texel hebben we dezelfde kleur geleverd). En ja, vanmorgen heb ik gelijk de zitting voor de douche op de post gedaan hoor Hans!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten