Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

donderdag 1 maart 2012

Snaidero keukens op de Batibouw in Brussel

Vandaag is de Batibouw van start gegaan in Brussel. Ook op deze beurs zijn Snaidero Italiaanse design keukens te bekijken. Dit zijn Italiaanse design keukens uit de bestaande collectie van Snaidero. De echte primeurs komen natuurlijk zometeen op de Eurocucina in Milaan binnenkort.


Op de Batibouw is de mooie Lumina eilandafzuigkap gemonteerd boven deze witte Snaidero Code keuken. Een echte ton-sur-ton keuken hier, een witte keuken met een wit aanrechtblad.


Hierboven nog een foto van de Snaidero Code keukenopstelling op de Batibouw 2012. De code is eigenlijk een Orange zonder greeplijsten maar juist mét grepen (hierdoor zijn dus wat grotere deuren nodig). Je zou zeggen dat het dan gelijk een Zeta werd, maar de Zeta is een gewone keuken terwijl de Code een zogenaamde maxi-keuken is. Dit wilt zeggen dat de werkhoogte relatief hoog is en de plint laag. Hierdoor zit er meer inhoud in de onderkast.


Hierboven nog zo`n Snaidero Code keuken opstelling. Hier is goed te zien dat er toch wel degelijk verschillen met de Sistema Zeta zijn. Er worden andere fronten gebruikt en eveneens andere grepen (die niet standaard horizontaal geplaatst worden). De foto`s van de presentatie van de Snaidero Code op de Eurocucina 2010 zijn trouwens te zien op deze pagina.


Deze keer veel foto`s van de Snaidero Code, gisteren van de Idea. Morgen hoop ik weer wat foto`s te plaatsen van de Ola 20. Toevallig heb ik er net eentje verkocht hier op Arnemuiden aan een klant die eerder ook al een Idea 2000 bij me kocht (die blijft lekker staan hoor!).

Klik hier om naar het nieuwste bericht te gaan op dit blog over Italiaanse design keukens!