Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

woensdag 7 maart 2012

Snaidero keukens op de beurs in Turijn (2)

Zoals gisteren beloofd hierbij nog wat meer foto`s van de Expocasa beurs in Turijn.


Snaidero staat wel op deze beurs, maar deze beurs is meer bedoeld voor de lokale markt in Turijn. Zoals gisteren ook al aangegeven, de echte noviteiten op het gebied van Italiaanse design keukens komen zometeen pas op de beurs in Milaan.


De Italiaanse design keuken hierboven is de Snaidero Orange, een greeploze keuken uit het Snaidero gamma. Deze keuken is hoogglans gelakt. Ook is hier weer de schitterende Lumina eiland afzuigkap toegepast.


Echt heel exclusief is natuurlijk de bovenstaande Italiaanse design keuken, de Ola 20 die ontworpen is door Paolo Pininfarina. Een interview met Paolo Pininfarina heb ik trouwens op de site geplaatst (dit was toen gedaan n.a.v. de presentatie van deze Ola 20 keuken).


Een andere Italiaanse design keuken hier op de beurs in Turijn is de Skyline. Net als de Ola 20 zijn hier ook veel ronde vormen toegepast. Omdat deze keuken wat minder complex is om te maken is de prijsstelling net even wat voordeliger als de Ola 20. Zo is de speciale tafelpoot bij de Ola 20 best pittig qua prijs om eerlijk te zijn. De Skyline is ontworpen door Luci & Orlandini. De Skyline hierboven staat nogal Italiaans opgesteld qua kleuren, hieronder nog even een wat "Nederlandser" ogende foto van de Skyline uit m`n archief om `t beeld wat te nuanceren.


Morgen probeer ik bij gelegenheid nog wel wat meer foto`s te plaatsen van de showroomkeukens op deze keukenbeurs in Italië.

Klik hier om naar het laatste artikel te gaan op dit blog.