Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

dinsdag 6 maart 2012

Snaidero keukens op de beurs in Turijn (1)

Snaidero staat niet alleen op de Batibouw beurs in Brussel op dit moment. Ook in het Italiaanse Turijn is er nu een beurs aan de gang waar Snaidero gepresenteerd is; de EXPOCASA 2012. De Expocasa wordt gehouden van 3 tot en met 11 maart as. De echte nieuwe modellen met Italiaanse design keukens worden pas gepresenteerd in Milaan zometeen, maar het is altijd leuk om een paar foto`s te laten zien dacht ik.


De stand in Turijn heeft wat weg van de Eurocucina stand in 2010, uiteraard wel andere showroom keuken opstellingen. Er zijn echter bedrijfsreklames aan toegevoegd van de lokale Snaidero dealers in Italië die hiervoor uiteraard een bijdrage voor moeten betalen aan Snaidero.


Op deze beurs heeft Snaidero bijna de identieke Snaidero Gioconda opstelling neergezet als bij mij in de showroom te Arnemuiden. De Gioconda is een echte Italiaanse landhuiskeuken, best wel exclusief qua ontwerp.


Om deze Gioconda in het echt te bekijken hoeft u dus niet helemaal naar Turijn te rijden :). Hij staat gewoon opgesteld bij mij in de Snaidero Concept Store te Arnemuiden. Ik probeer morgen bij gelegenheid nog wel wat meer foto`s te plaatsen van deze beurs in Italië.