Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

woensdag 29 februari 2012

Snaidero beurs keukens op de Batibouw in Brussel

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de Snaidero beurskeukens voor op de Batibouw die morgen van start gaat in Brussel.


Bij de bovenstaande Idea 2000 keuken van Snaidero moet er nog 1 deurtje gemonteerd worden en dan is de beurskeuken klaar. Morgen kan het beginnen!


Bij deze Idea 2000 is de Petalo handgreep op de hoge kasten gemonteerd. Het eiland is juist helemaal greeploos door de greeplijst die op de kast is vastgemaakt. Deze greeplijst heeft een soort "kommetje" en is daardoor nét even wat chiquer als een strakke rechte greeplijst zoals bij de meeste andere greeploze keukens.

Ik heb `t trouwens nog even nagevraagd vandaag hoe het in de toekomst gaat met de Idea 2000. Deze keuken is gepresenteerd in 2000 en toen ontworpen door Pininfarina. Tussendoor zijn er wat updates geweest maar het idee is nog steeds hetzelfde. Volgens de fabriek blijft de Idea 2000 voorlopig nog in productie maar wordt wel gewerkt aan een opvolger. De Idea 2000 staat nog in heel veel showrooms wereldwijd opgesteld, dus is er nog steeds veel vraag naar deze Italiaanse design keuken.


Naast de Snaidero Idea staan er natuurlijk ook andere Italiaanse design keukens op de Batibouw. Hierboven bijvoorbeeld de Snaidero Code keuken met op de achtergrond de Orange. Morgen hoop ik nog meer foto`s te plaatsen.

Klik hier om naar het laatste bericht te gaan op dit blog over Italiaanse design keukens.