Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

dinsdag 21 februari 2012

Snaidero keukens in Zeeland

Deze week zijn we een vrij groot project begonnen in Vlissingen (Zeeland). Deze mensen hadden een afgesloten keuken in hun woning. Ik ben er op locatie geweest en heb ze geadviseerd om de muur tussen de woonkamer en keuken er uit te halen. Is natuurlijk een hele ingreep in het huis, maar het huis wordt er in elk geval een stuk ruimer van.


Gelukkig vond klant het ook een goed idee. Omdat het een dragende muur betreft komt er wel een stalen balk terug. Deze balk gaan we omtimmeren en we nemen in die omtimmering gelijk de verlichting en de afzuigkap mee. Inmiddels is de muur gesloopt, een hoop rommel in huis natuurlijk. Klant is daarom maar lekker op wintersport gegaan.


De stalen balk (hierboven op de foto) is inmiddels gemonteerd. Bij dit project in Vlissingen zijn de monteurs voorlopig nog wel even zoet. Eerst moet nog de nieuwe vloer gelegd worden alvorens de Snaidero keuken geplaatst kan worden. De vloer die hier komt is de leisteen vloertegel die ook bij mij in de showroom ligt. De meterkast bij deze mensen moeten we ook behoorlijk gaan aanpassen. De nieuwe keuken is ook qua apparaten een stuk uitgebreider als de vorige keuken. Daarom zijn er meer groepen nodig.

In Middelburg heeft monteur Niklas net een andere klant blij gemaakt. De keuken had hij al eerder geplaatst, maar hier zat nog geen quooker kokend water kraan in. Achteraf had deze klant hier toch spijt van omdat ze toch best vaak thee dronken. Zodoende is er in het bestaande granieten aanrecht een gat geboord en is er een quooker bij gezet. Hieronder nog wat foto`s van deze keuken in Middelburg.


Net als mij vindt ook deze klant uit Middelburg sportvliegen erg leuk. We zijn daarom een aantal keren samen wezen vliegen zowel vóór als na de aankoop. Zo is deze klant ook mee geweest naar Engeland met de Cessna. De offerte bespreken in Engeland met een thee-tje er bij zeg maar.
Meer foto`s van deze hoekkeuken van Snaidero in Middelburg staan op deze projectpagina.