Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

woensdag 8 februari 2012

Snaidero keuken in den Haag opgeleverd

Gisteren hebben we twee Snaidero keukens opgeleverd, de ene heb ik zelf gedaan in Den Haag. Dit is een Snaidero Idea 2000 keuken. De andere keuken is in verband met de drukte door de keukenmonteur opgeleverd. Hier probeer ik zelf eerdaags ook nog even langs te gaan om de Neff apparaten uit te leggen.


Deze Snaidero keuken in den Haag is in wit hoogglans lak gespoten. Omdat ik de foto`s gemaakt heb toen het avond was komt de kleur vrij donker over. Dit is in het echt dus niet zo donker. Het aanrechtblad is zwart gepolijst graniet, de kleur hiervan is Supreme Black. Deze soort is erg homogeen, hier komen dus heel weinig "vlekken" in voor, dit wilt trouwens niet zeggen dat ze er niet in voorkomen. Een echt 100% homogeen graniet is er gewoon niet, dan is composiet een betere keus.

De montage van deze keuken is door de monteurs Koen en Steef gedaan. Deze monteurs wonen dichterbij, dus daarom was het wel handig dat ze de montage deden voor deze klant. Bij dit project hebben we geen verbouwing gedaan, de ruimte was er al. Ook heeft klant de bestaande vloer gehandhaafd. Het was dus niet nodig dat Jan en Joop langs kwamen voor deze Snaidero keuken.


Alle apparaten van deze Snaidero keuken zijn van het Duitse merk Neff. De bovenstaande Neff B46W74N0 oven (geheel rechts) is trouwens uitgevoerd met de Neff Navigator (best wel exclusief dus). Daarnet is de Neff vertegenwoordiger hier langs geweest, hij vertelde dat deze oven binnenkort uit de collectie wordt genomen. De nieuwe Neff B46C74N0 oven is eigenlijk het vervangende model. Dit is op dit moment de meest luxe oven die Neff in het assortiment heeft. Beide Neff ovens zijn trouwens met de Hide&Slide deur uitgevoerd.


Deze Snaidero keuken in den Haag is trouwens ook een van de eerste keukens waar ik de Neff T44T97N0 inductiekookplaat heb geleverd. Niet de allereerste (dat was volgens mij de Snaidero keuken in Kontich in België). De Neff T44T97N0 is namelijk meest luxe inductiekookpaat bij Neff. Deze kookplaat heeft een dubbele flex inductie zone en in het midden een grote "wok".

Bekijk meer foto`s van deze Snaidero keuken op deze pagina.