Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

donderdag 6 april 2023

S1 Showroomkeuken in de uitverkoop

Onlangs heb ik een nieuwe showroomkeuken geplaatst; de Snaidero S1 keuken opstelling. Hoewel de keuken nog maar net staat heb ik al weer wat anders bedacht voor op deze plaats hier in de Snaidero keukenshowroom.

De keuken mag dus de showroom weer verlaten. De prijs is slechts € 18.891 Euro inclusief B.T.W. Deze prijs is exclusief montage maar inclusief de werkbladen en volgende inbouwapparatuur:

Neff koffiemachine
Neff servieswarmer
Neff FullSteam combistoomoven
Neff koel-/vriescombinatie
Neff vaatwasser met Zeolith op hoogte ingebouwd
Neff 80cm inductiekookplaat
Novy plafondafzuigkap
Kleine wijnkoeler in vouwdeurkastDe wit hoogglans gelakte hoge kastenwand van deze keuken heeft twee vouwdeurkasten. Achter de ene vouwdeurkast (rechts) zit een roestvrijstaal werkblad met daaronder de op hoogte ingebouwde vaatwasser.

Deze vouwdeurkast is bedoeld om losse keukenapparaten in te "verstoppen" zoals een blender, keukenmachine etcetera.

De andere vouwdeurkast aan de linkerkant is te gebruiken voor voorraad, maar ook voor een eventuele hoge druk stoomoven en/of wasmachine (deze twee apparaten zijn niet in de aanbieding inbegrepen).
Op het eiland in houtkleur (Rovere Jazz) ligt een werkblad van Corian met een inlay in roestvrijstaal.

In dit roestvrijstalen gedeelte is een ingelaste rvs spoelbak (uit 1 stuk met blad dus) waar een bakblik van de oven in past.

Ook zit er een Neff 80cm brede inductiekookplaat in waar boven uiteraard weer de Novy plafondafzuigkap is ingebouwd.

In de bladrand van het rvs blad zitten weer stopcontacten. Dit zit ook onder het Corian werkblad (bij het zitgedeelte dus).
Het is een luxe Snaidero keuken. Vandaar ook dat er weer heel veel handige lades in zijn ingebouwd. Achter de lade onder de inductiekookplaat zit weer een binnenlade verstopt met daarin de luxe houten bestekindeling.

Tenslotte. Voor deze keuken geldt OP=OP en WEG=WEG. Ik had al een klant die appte of dit bericht een 1 april grap was. Maar dat is dus niet het geval.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten