Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

vrijdag 21 oktober 2022

Snaidero keukens bezorgd

De afgelopen week is de vervoerder van Snaidero hier weer keukens wezen bezorgen net als anders. Zo zat er de Snaidero keuken bij voor project 1079 in den Bommel.






Monteur Jan Levien hoopt deze keuken volgende week te gaan monteren. Ik had helaas 1 manco apparaat bij die klant en dat was de wijnkoeler van Neff. Heb met klant daarom een alternatieve wijnkoeler van Liebherr afgesproken. Volgens Neff worden de Neff wijnkoelers dit jaar niet meer geleverd helaas.

De andere apparaten van Neff worden weer aardig uitgeleverd. Zodanig dat ik nu weer "noodapparaten" in de showroom aan het uitwisselen ben voor de goede apparatuur. Deze morgen heeft mijn jongere broer Gertjan 2 "Russische ovens" vervangen door huidige lijn Neff ovens. Voor het eerst sinds lange tijd dus weer de luxe Neff FullSteam oven in de showroom.






Een paar weken terug heeft Gertjan ook al een Neff koffiemachine in de showroom gemonteerd. Zo gaan we langzamerhand toch weer een wat normalere situatie krijgen met leveringen van inbouwapparaten. De manco`s die ik nu nog heb zitten nu nog met name bij:

Neff combimagnetrons (bij project 1068 moet ik nog steeds zo`n combimagnetron naleveren)
Neff onderbouw wijnkoeler (voor verschillende klanten)
Neff grote luxe vriezer (voor verschillende klanten)
Liebherr luxe koelkast (voor project 1049 in Nieuw Vennep)
Gaggenau combistoomoven (project 1086 Eindhoven)


Om manco`s te voorkomen heb ik de afgelopen tijd al heel veel apparaten voor klanten "gehamsterd" en van te voren bij de klant afgeleverd. Dus klanten die een keuken volgend jaar willen plaatsen hebben de apparaten dan alvast op voorraad. Je weet dan zeker dat de apparaten er zijn. Ook heb je tussenliggende prijsverhogingen dan opgevangen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten