Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

dinsdag 11 oktober 2022

Situatie met backorders/manco`s

Vorige maand hebben we de Snaidero keuken bezorgd van project 1050 in den Dolder. Bij die klant waren alle apparaten compleet maar helaas waren er juist wat deuren van de keuken manco. Inmiddels zijn deze ook binnen en hebben we ze op transport gedaan naar de klant. De klant is nog niet zo ver dat de keuken geplaatst kan worden (aannemer loopt uit), dus effectief is er niets aan de hand.
























Het is dus nog niet zo dat alle backorders/manco`s uit de wereld zijn, maar we gaan toch aardig de goede kant op. Met name Neff levert de laatste tijd heel veel apparaten uit.

De leverproblemen zitten `m hier nu met name bij:

Neff Wijnkoelers
Gaggenau combistoomovens
Gaggenau vacumeerlades
Gaggenau ovens
Liebherr apparaten in zijn algemeen

Dan nog wat anders. Zoals ik al eerder gemeld had heeft Neff de prijzen onlangs verhoogd. Vandaag is de nieuwe folder binnen gekomen hier zodat ik de nieuwe prijzen ook heb kunnen inzien. Neff is inmiddels gestopt met de consumentenfolder trouwens (alles online). Ik denk omdat elke paar maanden de prijs verhoogd is (dan heeft elke keer opnieuw folders drukken immers geen zin).

Mijn populairste/belangrijkste apparaat is de Neff FullSteam oven B48FT78G0. De nieuwe adviesprijs van dit apparaat is nu € 3549 inclusief B.T.W. Ik heb de oven daarom ook op mijn site aangepast. De actieprijs van deze Neff FullSteam oven is nu € 1.999 inclusief B.T.W. en af-magazijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten