Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

zaterdag 19 oktober 2013

Snaidero keukens in Wemeldinge

Een poosje terug heb ik in Wemeldinge (Zeeland) Snaidero keuken project 590 geleverd in model Way. Dit is het eerste project waar de nieuwe Neff Downdraft afzuigkap is gemonteerd, toch best spannend (ook voor mij zelf) want je bent toch wel heel benieuwd of het écht voldoende werkt. Bij de mosselavond laatst liet m`n klant een filmpje zien met z`n iPhone waar je goed kon zien dat de damp toch naar beneden de afzuigkap in werd gezogen. Ze zijn gelukkig erg tevreden met de afzuigkap (en de keuken an-sich natuurlijk).
Als de downdraft afzuigkap niet in gebruik is zakt de kap als het ware weg in het werkblad. Het eiland is dan weer netjes strak. Bij Neff ziet de afdekking van de afzuigkap er hetzelfde uit als de kookplaat. De kap valt dus niet op, kijk maar op de foto hier onder.
De (schoon-) moeder van klant heeft inmiddels ook een Snaidero keuken bij ons gekocht. Deze keuken (project 617) hebben Jan en Joop enkele weken terug geplaatst (eveneens in Wemeldinge), bekijk de foto`s van deze keuken op deze pagina. De keuken van project 617 is weer heel wat anders als de keuken van project 590. Een wit hoogglans keuken met two-tone werkblad oplossing en Snaidero Spring afzuigkap er boven.
Voor de Snaidero Spring afzuigkap is trouwens gekozen omdat de klant van project 617 geen gat naar buiten kon maken voor de afzuigkap. Ook recirculatie was verboden (regels VVE), zodoende was de Spring de enigst overgebleven "legale" optie die dan ook nog eens heel goed werkt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten