Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

dinsdag 22 oktober 2013

Snaidero keuken in Middelburg

Vorige week heeft Steef de apparaten gemonteerd bij Snaidero keuken project 613 in Middelburg. De (schoon-)vader van klant (Herman) doet daar de verbouwing en wilt ook graag de rest van de keuken klaar maken (vlonder voor Amerikaanse koelkast, plinten etc.). Ook het voorbereidende werk voor de keuken heeft Herman gedaan.
Inmiddels is Steef in Lelystad aan de slag bij de klant van keuken project 619. Steef was er al eerder geweest om het eiland te monteren als "noodkeuken". Een keuken heeft zo`n 8 weken levertijd. Bij het bestellen had de klant nog geen keuken, vandaar dat we het toen zo hebben opgelost. Hier onder de computertekening van de keuken in Lelystad (zoals het moet worden).
Project 619 is trouwens de eerste keuken waar we de nieuwe Míele DGD4635 hoge druk stoomoven hebben uitgeleverd. Ten opzichte van de vorige versie (de Míele DG4164) is er optisch weinig verschil (wit display i.p.v. geel). Intern blijkt er toch wel wat verschil te zijn. In de electronica zijn er zaken aangepast om qua energieverbruik lager uit te komen. Míele heeft tegelijk met deze aanpassing ook de prijs behoorlijk naar boven aangepast (geadviseerde verkoopprijs in Míele boek juni 2013 is € 3.899 incl. B.T.W.).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten