Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

maandag 28 oktober 2013

Montage Snaidero keukens

Vandaag hoopt Steef de monteur te beginnen in Rotterdam met project 585, dit is de voormalige Snaidero S11 showroomkeuken. Hier onder de foto van de vorige S11 showroomkeuken. De nieuwe S11 showroomkeuken is overigens bijna klaar. Ik wacht nog op de wandafwerking die op de muur komt. Ik heb een mat witte afwerking besteld met een afbeelding van een kers rechts. Iets minder uitbundig als de wandafwerking bij de S20 showroomkeuken maar ik denk dat het wel chique staat.
Jan en Joop echter staan ingepland in Bergen op Zoom met het voorbereidende werk voor keuken project 620. Ze gaan eerst leidingwerk verleggen en plaats maken voor de keuken (deze keuken was overigens afgelopen woensdag al bezorgd). Als project 620 klaar is hoop ik dat Jan en Joop kunnen beginnen met de Ola 20 keuken in Lichtenvoorde (project 614). Morgen worden daar de vloertegels bezorgd, zodra die tegelvloer ligt kan de nieuwe keuken gemonteerd worden.
Tot slot nog iets over de extra hoge vaatwassers. Er bestaan Neff vaatwassers die een iets hogere binnenkant hebben. Deze machines zijn bedoeld voor in de "maxi-keukens" die Snaidero heeft, dit zijn de keukens in de Sistema 22 lijn (op dit moment Ola 20, Code, Way, Orange, Board, lux en Idea 40). In het Neff boek herken je die machines aan de code, die begint namelijk met S52. Deze maxi vaatwasser passen dus niet in de normale Snaidero modellen (bijv. Tecnica en Kube). Ook zijn er geen Neff maxi vaatwassers leverbaar met rvs bedieningspaneel. Helaas heeft Neff op dit moment wat leveringsproblemen met deze vaatwassers (is niet alleen bij Neff hoor, maar ook bijv. bij "zusje" Gaggenau). Ze verwachten de eerste uitleveringen nu vanaf week 47 van 2013.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten