Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

woensdag 23 oktober 2013

Snaidero keukens in Limburg

Gistermorgen vroeg zijn Jan en Joop begonnen aan een Snaidero keuken in Limburg, het moet er straks uit gaan zien zoals op onderstaande keuken tekening. Omdat ze toch in Limburg zijn is het de bedoeling dat ze ook nog even bij de Snaidero keuken in Roosteren om de koffie gaan. De klant in Roosteren heeft nog een spatrand bijbesteld, die kan dan gelijk gemonteerd worden. Zo`n spatrand is gewoon een strook blad die je op de muur monteert (handig als je een schiereiland hebt zoals bij deze klant).
Zelf heb ik gisteren nog een paar keukenplannen kunnen maken voor klanten (alleen een avondafspraak dus overdag wat meer tijd). Eén van die keukenplannen (zie plaatje hier onder) was in het model Snaidero Time in de kleur Teak (hout). Het is net het tegenovergestelde als bij project 616 in Hooglanderveen. Ik vind het wel een leuk concept zo.
Zoals gezegd had ik nog een avondafspraak, dit was voor Snaidero keuken project 621 in Rockanje. Ik heb de plafondafzuigkap bezorgd en de montage met de aannemer doorgesproken. Dit soort dingen is echt heel lastig uit te leggen met een installatietekening. De aannemer loopt bij deze woning gelukkig goed op schema zodat ik eind dit jaar nog de keuken verwacht te plaatsen.
Tenslotte. Vanmiddag ben ik trouwens wat eerder weg (vanaf zo`n 15:00u). De showroom is gewoon open voor bezoek, maar er is dan even geen verkoper aanwezig. Ik moet naar een bijeenkomst van de bank waar ik toch wel graag bij wil zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten