Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

dinsdag 16 juli 2013

Vakantie in Zeeland

Vandaag was ik natuurlijk gesloten voor de vakantie. De Míele chauffeur belde me op m`n mobiel op dat hij nog wat wilde lossen en was zo vriendelijk om dit bij mij thuis te doen (dan hoefde ik niet naar de zaak te komen). Ik vond het wel een leuk gezicht zo`n grote wagen voor de deur.
Vanmorgen nog wel even bij de autospuiter geweest. In de showroom had ik een deurtje wat wat tijdens montage ietwat beschadigd was (kwam door wisselen van inbouwapparatuur). Dit deurtje heb ik even afgegeven bij de spuiter voor reparatie. Ik wilde dit expres in de vakantie doen zodat klanten niet tegen een gat aan hoeven te kijken. Bij dit soort hoogglans gelakte keukens kun je heel makkelijk reparaties aan de lak doen. Net als bijvoorbeeld bij een auto "spotrepair". Ook voor consumenten adviseer ik dit nogal eens. Zo`n reparatie is vaak goedkoper als vervangen (en nog veel sneller ook).
Verder lekker vakantie dus ben vanmiddag nog even wezen vliegen. De meneer die het onderhoud van m`n oude Saabje doet is even meegeweest naar Seppe. Het vliegtuig moest even goed warm wezen voor een leaktest (onderhoud), vandaar dat we even naar vliegveld Seppe om de koffie zijn geweest.
Op Seppe stond ik toevallig naast de Antonov geparkeerd waar verschillende klanten mee zijn wezen vliegen op het Midzomer Event van 2011.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten