Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

zaterdag 13 juli 2013

Snaidero keuken 617 in Wemeldinge

Daarnet nog op de valreep voor de vakantiesluiting een keuken verkocht aan de klant die de vorige woning gekocht heeft van de klant van Snaidero keuken project 590 in Wemeldinge. De klanten van project 590 gaan nu verhuizen naar hun nieuwe huis. Ik heb daarnet met spoed de nieuwe keuken besteld voor in hun vorige huis. Het wordt project 617. Net als bij project 590 staan ook deze keer weer Jan en Joop ingepland voor de montage.
Bij project 617 heb ik voor het eerst de witte versie van de Snaidero Spring afzuigkap verkocht (de vorige klanten kozen voor de zwarte versie). Helaas kan ik deze afzuigkap nog niet goed tekenen, maar ik heb dat inmiddels al als vraag neergelegd bij de software leverancier. Het is echt een mooie afzuigkap, handig voor mensen die net als deze klant in een appartement wonen waarbij geen afvoer naar buiten mogelijk is.
In Wemeldinge staan trouwens nog meer Snaidero keukens, bijvoorbeeld Snaidero keuken project 339 (een Terra keuken in het zwart). Ook bij project 339 is overigens de montage door Jan en Joop gedaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten