Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

woensdag 3 juli 2013

Italiaanse design keukens gelost

Vanmiddag is Snaidero weer keukens wezen lossen voor verschillende projecten. Zo kwam er een Snaidero Ola 20 binnen voor project 566 in Barendrecht, zo`n grote keuken dat we wel een paar keer heen-en-weer moeten rijden om de keuken bij klant te krijgen. De eerste wagen is vanmiddag rond vijf uur gelijk al richting klant vertrokken. De bedoeling is dat Jan en Joop deze Snaidero keuken volgende week gaan plaatsen.
Ook de keuken voor Snaidero keuken project 608 zat er vanmiddag bij. Deze keuken wil ik ook zo snel mogelijk gaan uitleveren, eind volgende week is het namelijk bouwvak hier. Voor project 608 staat trouwens monteur Steef ingepland. Tenslotte is ook de Snaidero keuken voor Carla uit Suriname binnen! Ik denk dat ze wel heel blij is, dan kan alles nog voor de vakantie op transport op de boot. Ik wil alles eerst heel goed checken qua doosjes en zo, want het zou vervelend zijn als er iets zou missen. Je kunt niet zomaar even een koeriertje sturen naar Paramaribo.
Ook voor de keuken in Paramaribo is Steef ingepland, maar dat doe ik pas als ik zeker weet dat alles er ook echt is. Op dit moment is Steef trouwens bijna klaar bij Snaidero project 609 in Eindhoven. Hier onder tenslotte nog een foto hoe het er vanmiddag uit zag daar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten