Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

zaterdag 6 juli 2013

Snaidero Ola 20 keukens

Vanmorgen vroeg is hier de rest van de keuken opgehaald voor Snaidero keuken project 566 in Barendrecht. We hebben van de week al een vracht bezorgd, maar alles kon niet in 1 keer mee. Jan en Joop staan ingepland om na het weekeinde in Barendrecht met deze nieuwe Snaidero Ola 20 keuken te beginnen.
M`n klant uit Barendrecht koos voor micalak in de kleur Bianco Nordic. Zelf vind ik de Grigio Cemento versie van de Ola 20 heel mooi. Een klant van mij uit Lichtenvoorde heeft hiervoor gekozen. Deze keuken hoop ik medio oktober te kunnen gaan plaatsen. Hieronder een rendering van deze Snaidero Ola 20 keuken in Lichtenvoorde.
Bij de Ola 20 keukens in Barendrecht en Lichtenvoorde komt trouwens ook de bijzondere Pininfarina poot onder het overstekende werkblad gedeelte. Helaas kreeg ik dat (met name voor de keuken in Lichtenvoorde) nog niet goed getekend in m`n software pakket. Ik heb deze dus moeten weggelaten in de rendering. Hieronder daarom een foto van een Ola 20 keuken in Grigio Cemento mét de speciale Pininfarina poot.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten