Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

dinsdag 30 juli 2013

Reparatie aan inbouw apparatuur

In de eerste week van de vakantie ging bij ons thuis de wasmachine stuk. Servicedienst van de fabrikant gebeld, maar dat duurde bijna een week voordat die een monteur langs konden sturen. Met een gezin zoals ons is dat natuurlijk erg vervelend. Gelukkig kwam ik op het idee om Bryan te bellen van Manu reparaties uit Middelburg. Ik geloof dat er binnen een uur al iemand voor de deur stond en in no-time was de wasmachine weer klaar. Ik was slechts 110 Euro kwijt, ik had al bijna een nieuwe wasmachine gekocht dus dat viel reuze mee.
Moraal van het verhaal; voor spoedgevallen is het soms handiger om het niet via de officiële servicedienst van een apparatenmerk te doen. Met name natuurlijk voor die gevallen waarbij de reparatie toch niet meer onder de garantie valt (in de meeste gevallen als het apparaat ouder als 2 jaar is). Bryan is een zelfstandige monteur voor reparaties aan apparaten (vaatwassers, koelkasten, wasmachines etc). Door geheel Nederland zijn er natuurlijk nog meer monteurs die zo werken. Dit zijn trouwens andere monteurs als de mensen die uw keuken komen plaatsen. Dat is weer een heel ander vak.

1 opmerking:

  1. Ja dat klopt. Er zijn verschillende mensen die repareren, dat ondere is instaleren! Maar fijn dat hij weer werkt! Het is sowieso slecht dat ze er al meer dan een week overdoen om even langs te komen!

    BeantwoordenVerwijderen