Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

zaterdag 30 juni 2012

Snaidero Ola 20 keuken op kantoor

Een klant van mij heeft een paar jaar terug een Snaidero Idea 2000 keuken bij me gekocht voor in hun nieuwe woning. Onlangs hebben ze een bedrijfspand gebouwd en ook daarvoor heb ik een Snaidero keuken mogen leveren.
Het is een Snaidero Ola 20 geworden, een Italiaanse design keuken die ontworpen is door Paolo Pininfarina. Ook de Idea 2000 van deze klant is door dezelfde architect ontworpen. Het werkblad van deze keuken is in Corian uitgevoerd, ook de achterwand en spoelbak is in ditzelfde materiaal uitgevoerd. In de showroom opstelling Ola 20 had ik voor wit gekozen, maar bij nader inzien vonden we dit in een witte ruimte ietwat te bleek. De keuken is daarom in grijs metallic gespoten. De mengkraan is juist in wit glanzend gelakt. Ik vond het wel leuk om eens wat anders te doen als een standaard chromen kraan.
Zowel de greeplijst als de plint van deze Snaidero keuken zijn in Titanium finish uitgevoerd. Het titanium komt qua kleur heel dicht bij de grijs metallic kleur van de keukenfronten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten