Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

vrijdag 1 juni 2012

Snaidero Iroko snijplank

Gisteren is Snaidero hier wezen lossen, ze kwamen een Ola 20 keuken brengen voor een klant in Vlissingen. Het staat in de planning dat we deze Ola 20 morgen bij deze klant gaan bezorgen. Naast de Snaidero keuken zijn er ook een paar luxe Snaidero houten snijplanken meegeleverd. Zo`n houten element doet met name in m`n strakke roestvrijstalen keukens "het ijs net even breken", wat sfeer voor in de keuken dus.


Deze houten snijplanken zijn voorzien van een gladde bodem zodat je de snijplank eenvoudig over het aanrechtblad heen schuift. Ook is de bovenkant voorzien van een soort holling. Kortom, een super mooie snijplank. Aan de andere kant is `t ie zo mooi dat ik er persoonlijk eigenlijk het mes er niet in durf te zetten. Vroeger had Snaidero een agent (Jan), hij vertelde wel eens dat ze in Italië regenjassen verkochten waar je niet mee in de regen mocht lopen. Nou, zo erg is het ook weer niet, maar toch.


Sommige mensen denken er net zo over als ik, die gebruiken de snijplank dus ergens anders voor. Zoals bij onderstaande Snaidero keuken in Hoek (Zeeland). Weer andere klanten vinden het Iroko hout zo mooi dat ik het ook als vloer mag leveren bij de keuken, kijk bijvoorbeeld bij deze klant met een Italiaanse design keuken in Middelburg (Zeeland).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten