Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

zaterdag 30 juni 2012

Montage showroom keukens en badkamers

Jan en Joop schieten inmiddels lekker op met de uitbreiding van de showroom hier. Het gedeelte magazijn wat weggehaald wordt was vroeger in gebruik als slagerij (m`n pand was vroeger de lokale C1000 supermarkt). De vloer lag daar op afschot met zo`n schrobput. De schrobput is komen te vervallen en Joop heeft een nieuwe smeervloer gemaakt.
Geeft wel een hoop stof, maar gelukkig is de doorbraak naar de bestaande showroom nog niet gemaakt zodat het ergste stof wordt tegengehouden. Over enkele dagen wordt trouwens ook de tweede Snaidero Orange gedemonteerd in de showroom. Deze Snaidero Orange gaat naar een klant uit Tilburg. Monteur Mart hoopt daarna de nieuwe S12 showroomkeuken te plaatsen. De nieuwe showroomkeuken komt opnieuw in Bianco Artico hoogglans wit ("ieselijk wit"), maar krijgt nu geen Corian aanrecht meer maar een roestvrijstaal werkblad.
O ja, vandaag is het op Arnemuiden de jaarlijkse visserijdag van de ondernemersvereniging. Het is dus wel wat drukker met parkeren, voor de showroom parkeren is dus wat lastiger vandaag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten