Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

donderdag 10 mei 2012

Snelle hap uit de stoomoven

Vanavond uit m`n werk kwam ik thuis, maar was vergeten dat m`n vrouw naar een verjaardag moest met de kinderen. Moest dus even snel eten hebben, dus snel naar het dorp gereden om te kijken of ze nog wat hadden bij de EmTé wat ik vlug klaar had.
De supermarkt was gelukkig nog open en ze hadden nog zalm. Dus heb ik die in de gaatjespan gedaan met een folie er onder zodat je hem er weer makkelijk uit haalt.
De zalm heb ik 4 minuten op 85 graden in de stoomoven gedaan. Vervolgens heb ik de grill aangezet in de oven en ben ik wat aardappeltjes gaan schillen en boontjes gaan doppen. Beetje simpel misschien, maar had even zin om snel klaar te zijn.
De aardappeltjes en boontjes gaan ook in een gaatjespan. Bij de stoomoven zitten trouwens standaard al twee van deze gaatjespannen.
Ondertussen is de vis klaar. Ik vind het lekker als de vis ook nog "wat meegemaakt heeft", daarom doe ik het nog even onder de grill.
De boontjes en aardappeltjes gaan nu voor 2 minuten de stoomoven in.
De vis zit nu in de oven onder de grill voor een paar minuutjes.
Na een paar minuutjes is het eten klaar. Ik heb de tekst en foto`s op deze pagina van m`n site geplaatst. Op de kooklespagina van mijn site staan trouwens ook andere dingetjes zoals mossels, kabeljauw en dergelijke.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten