Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

dinsdag 15 mei 2012

Geïntegreerde Neff vaatwassers

Vanmorgen kreeg ik een vraag van een klant uit Heerhugowaard over de dikte van het bedieningspaneel van de Neff vaatwasser in hun nieuwe Snaidero keuken. Het was ze opgevallen dat het bedieningspaneel dikker was als het keukenfront. Dit klopt inderdaad voor het Neff topmodel S41T69N7EU. Bij dit topmodel zijn de knoppen aan de binnenkant van de vaatwasser geplaatst. Ook zit er binnenin een display. Deze dingen kosten ruimte, daarom is dit bedieningspaneel wat dikker. Met andere woorden, het apparaat heeft zoveel functies dat het niet in het dunne bedieningspaneel past van de basisvaatwasser.
Ik heb even in m`n showroom het Neff topmodel vaatwasser op de foto gezet. Hierboven is te zien dat de knoppen aan de binnenkant zitten. Hierdoor is de voorkant van de vaatwasser strakker. Op de foto hieronder is de voorkant van de vaatwasser te zien. Alleen een display in het midden (identiek aan de oven en koffiemachine) vertelt de gebruiker wat de vaatwasser aan het doen is. Bij de meeste klanten pas ik dit luxe model vaatwasser toe, zoals bijvoorbeeld bij dit project met een keuken in Zeeland.
Neff heeft zoals gezegd ook een ander model integratie vaatwasser, dit is het basismodel S41N53N0EU. Op zich heeft deze een dunner bedieningspaneel, maar de knoppen zitten dan wel aan de voorkant. En dat is wat minder strak. Ook is dit model vaatwasser wat eenvoudiger. Zo ontbreekt het zeolith droogsysteem en is het label geen A+++ maar A++. Hieronder een foto van de S41N53N0EU in m`n showroom.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten