Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

woensdag 16 mei 2012

Mille Miglia van start

Even niet over keukens, maar wel over Italië. Vandaag gaat in Italië namelijk de 1000 Miglia van start. Dit is een race van 1000 Romeinse mijlen (1500km) die begint in Brescia. De eerste Mille Miglia werd al in 1927 gehouden. Om mee te mogen doen met de 1000 Miglia moet je auto in de periode van 1927 tot 1957 gebouwd zijn, zelf mag ik dus niet mee doen omdat m`n auto te jong is. Een klant van me is er nu bij in Italië. Monteur Mart is op dit moment hun nieuwe Snaidero keuken aan het plaatsen. Als ze volgende week weer terug komen staat de nieuwe keuken er al in.
Er zijn nog meer Nederlanders die meedoen trouwens, zo rijdt er een Porsche mee met daarin Dhr. Balkenende (JP dus). Ook is er een Saab ingeschreven, een Saab 93. De auto op de foto`s hier boven en hier onder is trouwens een Nederlandse Lancia Gran Turismo uit 1953 die ook mee rijdt dit jaar.
Hieronder nog een foto van de Saab die ook ingeschreven staat voor de Mille Miglia dit jaar. Laatst ben ik trouwens met andere klanten naar Italië gereden, hebben we onze eigen 1000 Miglia gedaan...

2 opmerkingen:

  1. Ik heb een groot aantal foto's gemaakt toen de MM door Narni ( Umbrie )reed. Veel BN gespot, de halve Quote 500 was even in Italia.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heb je ook foto`s op het web gezet André?

    BeantwoordenVerwijderen