Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

dinsdag 8 mei 2012

Snaidero keuken in Leiden

Gisteren zijn Jan en Joop begonnen aan een nieuw project, deze keer project 557 in Leiden. Deze keer een turn-key project waarbij alles in 1 hand uitgevoerd wordt. Ze zijn gisteren begonnen met het slopen van de oude keuken. De komende dagen gaan ze het leidingwerk verleggen, een nieuw plafond maken (ook in de hal) met LED verlichting, het stucwerk en de nieuwe leisteen vloer. Ik denk dat ik na het weekend pas de Snaidero keuken kan bezorgen.
Hierboven een foto van de oude keuken zoals het er uit zag voordat Jan en Joop begonnen. Heel wat anders als de strakke Italiaanse design keuken die er straks komt te staan! Het Solitaire fornuis wat op de foto staat is trouwens te koop voor wie nog een voordelig fornuis wilt :). De gegevens die klant me doormailde zijn: Gegevens Bosch Solitaire: Gas-elektro fornuis Model Forno SOF 615 B afmeting: 60x60x85/91 4 gaskookzones Netto inhoud oven 40 liter boven-onderwarmte, grill, hetelucht e.d.
Gistermiddag was de oude keuken er al uit gehaald. Hieronder een computer tekening die ik gemaakt heb voor klant om te laten zien hoe de keuken er straks uit gaat zien.
Meer foto`s van dit project zijn te zien op deze pagina.

2 opmerkingen:

  1. Vanavond komt er al een klant kijken naar het Solitaire fornuis van klant uit de vorige keuken. Misschien is het fornuis vanavond dus al verkocht.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Inmiddels is het bestaande Solitaire fornuis van klant verkocht.

    BeantwoordenVerwijderen