Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

zaterdag 26 mei 2012

Italiaans design op de vierkante centimeter...

Zo`n Italiaanse design keuken is natuurlijk erg mooi, maar niet iedereen heeft een grote ruimte tot de beschikking. Daarom heeft Snaidero opdracht gegeven aan architect Pietro Arosio om hier een concept voor te bedenken. Een mooie keuken die in kleine ruimtes toch tot zijn recht komt. Arosio kwam met het keuken model Board. Hoewel het nog een paar maanden duurt alvorens de Board in productie komt maakt Snaidero nu al voorbeeld opstellingen met de Snaidero Board. Hieronder zo`n opstelling van de Board op slechts 274,8cm breedte. Op dit blog is het plaatje vrij smal, op de Board fotopagina heb ik daarom dezelfde afbeelding geplaatst die aanklikbaar vergroot kan worden.
Als het nóg smaller moet, dan is onderstaande opstelling misschien een optie. Deze opstelling is slechts 215,2cm breed. De vrijstaande koelkast kan nog niet meegeteld (als dit een inbouw versie moet worden dan is hier 60cm breedte voor nodig).
Hieronder nog een grotere afbeelding zonder grondplan van dezelfde Snaidero Board keuken opstelling op 215,2cm breedte. Met de Board kun je dus een hele complete keuken maken op een kleine ruimte. Het "schiereiland" blad is trouwens niet alleen als aanrecht te gebruiken. De "loze ruimte" in het blad is weer te benutten als opslag. Meer foto`s hiervan staan op de Board fotopagina.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten