Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

zaterdag 12 mei 2012

Snaidero Terra keukens

Gisteren werd ik bezocht door een echtpaar voor een nieuwe Snaidero Terra keuken. Deze mensen had ik een paar jaar terug ook al een Snaidero Terra keuken verkocht, project 395 was dit in Egmond aan den Hoef. De klant heeft inmiddels weer een nieuwe woning gekocht en ook voor deze woning hebben ze weer een keuken nodig.
De Snaidero keuken is goed bevallen, het wordt dus opnieuw een Snaidero Terra met roestvrijstaal aanrechtblad. Ook de Neff apparatuur met Míele hoge drukstoomoven blijven gehandhaafd, alleen wordt het deze keer de Pyrolyse versie van de Neff oven. Pyrolyse houdt in dat de oven gereinigd kan worden door middel van temperatuur. Vuil wordt dus verbrand, er blijft gewoon een hoopje as over van het vuil. De oven zelf is letterlijk "brandschoon". In de vorige keuken had ik 2 Neff domino`s toegepast op gas, bij de nieuwe keuken wordt het toch inductie (zie ook m`n artikel over inductie van gisteren).
Tenslotte zat er in de vorige keuken een Neff eilandafzuigkap, dit wordt in de nieuwe keuken waarschijnlijk toch de Snaidero Spring afzuigkap met bipolaire ionisatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten