Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

donderdag 15 december 2011

Roestvrijstalen keukens met voorbeeldopstellingen.

Al eerder had ik een berichtje geplaatst over Italiaanse design keukens in roestvrijstaal. Hier onder nog een paar leuke foto`s van roestvrijstalen keukens (had er teveel voor bij het vorige berichtje).


Een strakke roestvrijstalen design keuken kan heel mooi zijn met een gebrand natuursteen aanrechtblad zoals bij bovenstaande Italiaanse design keuken in Middelburg (Zeeland).


Zowel het eiland als de hoge kasten in roestvrijstaal kan ook heel mooi zijn zoals bij bovenstaande keuken te zien is.


Volledig greeploos (dus ook zonder greeplijsten) zoals bij bovenstaande keuken in Vlissingen (Zeeland) komt het rvs nog beter tot zijn recht vind ik.


Bij bovenstaande keuken in Vlissingen (Zeeland) is eveneens de keuken volledig greeploos uitgevoerd. Enkel de hoge kast voor de koelkast heeft een "vette" greep.


Alleen een roestvrijstalen eiland is natuurlijk als object ook schitterend. Voor de koelkast en ovens is het wel handig als je ergens nog hoge kasten kwijt kunt natuurlijk.


Zoals al vaker aangehaald, roestvrijstaal laat zich heel mooi combineren met andere materialen en kleuren. Hierboven wit, maar ook hout is heel "eerlijk" om met rvs te combineren.


Roestvrijstalen deuren met een roestvrijstaal aanrechtblad ziet er altijd erg professioneel uit, net alsof je in een horeca keuken bezig bent.


Ook juist een dun roestvrijstaal aanrecht staat heel minimalistisch, ook bij deze Snaidero keuken in Amsterdam heb ik dat zo toegepast. De foto`s bij dat project zijn met de iphone gemaakt (zonder flitser), dus ietwat te donker (excuus).


Een dik natuursteen aanrecht is ook heel mooi op roestvrijstaal, dat kan Bianco Carara marmer zijn maar hierboven heb ik juist zwart gebrand natuursteen gebruikt.


Naast wit marmer Bianco Carara is ook effen wit Bianco Bianco erg mooi bij een roestvrijstalen keuken. De keuken hierboven heb ik geleverd in Kortgene (Zeeland).


Het Bianco Carara marmer is te zien op bovenstaande Arclinea keuken. Hier is het marmer opgedikt. De werkhoogte is zo ook gelijk wat verhoogd.