Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

vrijdag 23 december 2011

Snaidero keukens gemonteerd en opgeleverd

Vanmorgen heb ik op Arnemuiden project 544 opgeleverd. Wel leuk dat ook deze klant met de kerst de nieuwe keuken apparaten kan gaan gebruiken. Heb wat recepten met ze doorgenomen en heb ook de apparaten uitgelegd. Het viel me echt op dat deze klant zelf al de 1-graad verstelling van de stoomoven al had aangepast. Meestal ben ik degene die dat doet bij de oplevering van de nieuwe keuken.


Bij deze keuken op Arnemuiden is een granieten aanrechtblad geleverd, wel een heel mooi zwart gebrand aanrechtblad. Dit is (vind ik) een verstandiger keus als een mat gezoet blad. Je ziet er gewoon veel minder op. Bij mat gezoet zie je echt veel "vlekken", dit zijn geen echte vlekken maar gewoon plaatsen die ietwat glimmen omdat water/olie/vet glimt en het blad niet.


De keuken op Arnemuiden was gemonteerd door monteur Joop, hij had hier veel meer gedaan dan alleen de keuken. Zo heeft hij een stuk aangebouwd aan het huis (zodat de keuken er in kon). Ook het aanpassen van de meterkast, het leggen van de vloer en stucwerk is door Joop verzorgd.


Vanmiddag heeft monteur Steef in Breda een Italiaanse design keuken voor me geplaatst, hier is hij pas woensdag kunnen beginnen omdat de stucadoors van klant nog niet klaar waren helaas. Klant kan gelukkig koken en belde net om door te geven dat z`n wijn in elk geval al in de wijnkoeler zit.

Steef moet morgen nog wel even terug om het klaar te maken, jammer maar het is niet anders. Het is voor iedereen altijd belangrijk dat het voor de kerst af is dus gaat hij toch even terug op z`n vrije dag. Van de keuken in Breda hoop ik binnenkort de foto`s te plaatsen, dit opleveringsbezoek ga ik na de kerst inplannen.

Geen opmerkingen: