Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

zaterdag 24 december 2011

Snaidero keuken in Breda in gebruik genomen

Gisteren had ik het er al over, de keuken in Breda die Steef aan het monteren is. Via klant kreeg ik een paar foto`s van de nieuwe keuken die ik toch even plaats. Bij het opleveren maak ik zelf nog wel foto`s natuurlijk.


Zoals hierboven te zien is hoeft deze klant met de kerst in elk geval geen honger te lijden. De keuken is bruikbaar, de vloerenman komt echter pas in het nieuwe jaar. Zodoende moet Steef terug komen als deze meneer klaar is zodat de plinten en dergelijke gemonteerd kunnen worden.


Hierboven een foto zoals het er gisteren uit zag bij deze keuken in Breda. Het lijkt hier alsof de deuren van het eiland wit zijn, maar dit is een beschermfolie die over de roestvrijstaal gelakte deuren heen zit.


Dit is trouwens een van de eerste keukens waar de nieuwe Neff B46C74N0 VarioSteam combi stoomoven is gemonteerd. Uiteraard heb ik hem al vaker verkocht, maar vaak in keukens die ik volgend jaar pas uit moet leveren. Ik ben de gebruiksaanwijzing nu aan het bestuderen zodat ik het straks goed kan uitleggen als ik bij klant ben. Ik ben er al achter dat het een hele geavanceerde oven is, heel veel leuke functies dus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten