Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

vrijdag 2 december 2011

Snaidero keukens in Amsterdam opgeleverd

Gisteravond heb ik in Amsterdam een nieuwe keuken ingemeten, daarna ben ik bij een andere klant enkele keukens wezen opleveren. Deze klant was verhuisd van Rotterdam naar Amsterdam en heeft in Amsterdam een vrij groot pand betrokken. Op verschillende verdiepingen van dit pand heb ik daarom een keuken mogen leveren.


Op de bovenste etage heb ik bovenstaande Snaidero keuken geplaatst in mat wit, ook op de beneden verdieping is dat het geval. Op de middelste etage is een roestvrijstalen keuken geplaatst. De roestvrijstalen keuken is de "hoofdkeuken" zeg maar en daarom voorzien van meer inbouw apparatuur.


Het roestvrijstaal van de keuken spiegelt ietwat, je ziet dus het vloerkleed in de deuren van de lades op het eiland. In de hoge kasten wand van deze keuken zijn veel inbouwapparaten ingebouwd van de merken Neff en Míele.


Op de begane grond is een tuinkamer gerealiseerd, bij die tuinkamer hebben we de Snaidero keuken gemonteerd die op de foto hierboven staat. Als je beneden bent hoef je dus niet meer helemaal naar boven te lopen als je even je handen wilt wassen of een glas frisdrank drinken.


Ook heb ik nog bovenstaande foto van de vorige roestvrijstalen keuken van klant toen ze nog in Rotterdam woonden. Hier was het blad (inclusief zijwanden) uitgevoerd in belgisch hardsteen, in Amsterdam echter hebben we voor zwart gebrand graniet gekozen (ook de spoelbak is in gezoet graniet uitgevoerd). Meer informatie over dit project staat op deze pagina.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten