Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

donderdag 8 januari 2015

Meer kleur voor keukens

Een paar jaar terug kwamen witte ton-sur-ton keukens helemaal in de mode. Dus witte keukens met witte aanrechtbladen. In 2011 blogde ik bijvoorbeeld dit stukje naar aanleiding van zo`n Snaidero keuken in Amsterdam.


Nu zeg ik niet dat het wit/wit ton-sur-ton uit is, verre van dat. Wit is nog steeds heel actueel in keukenland. Zo heb ik zelf immers net een Ola 20 keuken geplaatst hier in de showroom in mat wit ton-sur-ton.


Maar toch zie je wel dat heel voorzichtig weer kleuren terug komen in de keuken. Op de nieuwe Idea keuken van Snaidero hier onder zie je bijvoorbeeld mat anctraciet.


Hier onder nog zo`n foto van de nieuwe Idea, deze keer wit gecombineerd met Olmo Caffè. Ik zit er een beetje aan te denken om zoiets in de showroom te gaan plaatsen als de S14 showroomkeuken is uitverkocht.


Wat ik persoonlijk ook een leuk alternatief vind op het witte ton-sur-ton is edelstaal (inox op z`n Italiaans). Staal is niet echt een kleur en past dus overal wel bij. Ook is het heel duurzaam. Met andere woorden, je keuken gaat heel lang mee.

Hier onder een foto van de S100 showroomkeuken opstelling in staal. Bij deze stalen keuken zijn de deuren behandeld met een coating zodat je niet allemaal vingers op de deuren ziet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten