Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

maandag 12 januari 2015

Leicht keukens op de MOW

Vorige week had ik nog wat foto`s van de MOW keukenbeurs op het blog gezet. Beetje laat, sorry. Maar ik ging hoofdzakelijk naar de MOW voor de presentatie van de Neff nieuwe lijn. Vandaar dat ik minder aandacht had gegeven aan de Duitse keukenmerken.


De foto`s bij dit bericht zijn gemaakt op de presentatie van het Duitse keuken merk Leight. Allereerst een vrij conservatieve keuken opstelling in mat duivengrijs. Ook veel wit natuurlijk. Wit is nog steeds heel populair als keukenkleur (zie evt. dit blogbericht over meer kleur in de keuken).


Witte keukens dus met witte werkbladen. Ton-sur-ton. Op de foto hierboven met automatische opening (zoals ik zelf meestal doe) en hier onder met een greeplijst. Met greeplijst wordt de strip bedoeld die tussen de lades zit zodat je de lade handmatig open kunt doen. Zeker met drie lades boven elkaar vind ik zo`n greeplijst best "druk".


Bij draaideuren (zie foto hier onder) kun je de greeplijst natuurlijk laten vervallen. De deur gaat dan met een "snip-snap" druksluiting open.

Wat me ook opviel is dat ze aan de "achterkant" van het eiland de plint laten vervallen en dan de kast langer maken. Ze gaan er dus van uit dat je aan die kant niet staat om te werken aan het eiland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten