Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

woensdag 9 maart 2022

Exclusieve Snaidero Vision keuken in Bleiswijk (project 1020)

Vorige week ben ik op bezoek geweest bij de klant van project 1020 in Bleiswijk; een Snaidero Vision keuken in Grigio Cemento.

Hier onder een foto van deze prachtige keuken. Je ziet dat de klant gekozen heeft voor Inox Cross als werkblad voor het spoelgedeelte tegen de wand. Het Inox Cross is een prachtig roestvrijstaal werkblad, maar je ziet er uiteraard wel veel krassen op (als je dat niet wilt kun je beter Corian of zo nemen).

Ook hebben ze daar de schuine opzetkast. Achter de schuine deur kun je dingetjes uit het zicht houden (zeg maar als alternatief op de vouwdeurkast).

In het vorige huis had de klant ook een Snaidero keuken van mij (een grote S10 keuken). Daarom vonden ze het leuk om deze keer eens iets totaal anders te doen. En ja, de Vision is inderdaad totaal anders als een S10!
Als je het met auto`s vergelijkt is de S10 is meer de practische gezinsauto (Audi zeg maar) en een Vision meer een bloedmooie sportwagen (ok, Porsche Cayenne dan). De Audi kun je gebruiken om mee op wintersport te gaan, maar ook om boodschappen bij Appie. De Porsche kan het allebei ook maar door de prijs doe je toch heel voorzichtig 😊.

Dat kun je van zo`n Vision uiteraard ook zeggen. Toch heeft de klant z`n best gedaan om er toch een hele practische keuken van te maken. Zo zitten er veel handige Gaggenau apparaten in zoals een oven met draaispit. Vroeger zat het op bijna elke oven standaard. Tegenwoordig zegt men dat dit niet meer nodig is omdat de oven hetelucht heeft. Maar soms wil je gewoon een korstje rondom toch?
Ook heeft de klant nu een Gaggenau vacumeerlade in de keuken. Deze vacumeerlade gebruik je o.a. om gerechten sous-vide te bereiden in de stoomoven.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten