Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

dinsdag 22 februari 2022

Snaidero Ola keuken (project 1023)

De afgelopen dagen heeft monteur Jan gewerkt in België aan de keuken van project 1023; een Snaidero Ola keuken in Grigio Cemento.

Deze klant heeft al een heleboel Snaidero keukens bij me gekocht. Het leukste was natuurlijk hun Snaidero project in Zuid Afrika (daar wonen ze).


























Qua kastenwerk zijn de monteurs klaar met de keuken van project 1023. Ook de Neff apparaten zijn allemaal geleverd en gemonteerd (zelfs inclusief Neff koffiemachine en Neff FullSteam oven!).

Ze moeten alleen nog een keer terug om het Corian werkblad te monteren. Van dit blad is nu een mal gemaakt. Het Corian werkblad wordt gemaakt aan de hand van deze mal.


























Nog even over de inbouwapparaten. De klant van project 1023 heeft de Neff apparaten vorig jaar al "gehamsterd" bij me. Zodoende heb ik deze keuken nu helemaal compleet uit kunnen leveren. Mijn advies is om dit ook te doen.

Op dit moment is de levering van inbouwapparatuur immers erg instabiel. Privé moeten wij binnenkort ook gaan verhuizen maar we hebben nog steeds geen afzuigkap, FullSteam oven en vaatwasser.

Ik zit zelfs nog te wachten op apparaten die in september vorig jaar geleverd hadden moeten zijn (die klanten hebben inmiddels een vervangend apparaat uit de showroom gekregen hoor).

Tenslotte. De Snaidero Ola keuken van project 1023 is nog niet helemaal klaar. Daarom een foto van een andere Snaidero Ola keuken, maar dan in een wat meer uitbundige kleurencombinatie (wij Nederlanders houden over het algemeen meer van wat ingetogen 😊).














Geen opmerkingen:

Een reactie posten