Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

woensdag 23 februari 2022

Snaidero keuken in Naaldwijk (project 1008)

Eind vorig jaar heeft monteur Jan de Snaidero keuken geplaatst van project 1008. Na montage ziet zo`n keuken er natuurlijk nog niet tip-top uit (muren nog kaal en zo).

Gisteravond stuurde de klant de foto`s door van de keuken. De Snaidero keuken is nu immers echt in gebruik genomen. Heel wat mooier dus als de foto`s die monteur Jan had gemaakt.


De klant heeft een S10 opstelling gekozen, maar deze is ietwat aangepast naar de ruimte van de klant.

Zo is het eiland iets ingekort qua diepte naar 100cm zodat er genoeg doorloop ruimte achter het eiland kwam. De ladenkast achter het eiland is daarom ondiep gemaakt. Ook is er iets meer zitruimte gekomen doordat de 2 ladenkasten achter het eiland van 90cm zijn vervangen door 1 ladenkast van 120cm.


De afzuigkap heeft de klant aangepast naar de Twister Titanium van Falmec (net als in mijn vorige woning privé). Een zeer goede keus; bescheiden qua maat en toch zeer effectief door z`n bipolaire ionisatie (electrisch zuiveren van de lucht).


In de vouwdeurkast heeft de klant de houtkleurige afwerking in Rovere Jazz. Ook is de vaatwasserdeur aangepast naar roestvrijstaal (hetzelfde als het eiland).


Al met al een hele mooie keuken! Veel veel plezier met jullie aankoop!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten