Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

dinsdag 22 december 2015

Oro Caffè koffie

Het afgelopen weekend ben ik samen met m`n gezin naar Drenthe geweest naar zo`n vakantiepark (Hof van Saksen). De afgelopen maanden vrijwel elke avond overgewerkt, dus een familieweekend was wel op z`n plaats.


Wel grappig dat je op zo`n park nog een klant tegenkomt. De klant van Snaidero keuken project 41 in Middelburg (2002) zat maar 3 huisjes verder. Wel leuk als je elkaar na zoveel tijd weer ziet. Met de klant afgesproken dat ze binnenkort toch even gezellig koffie komen drinken bij mij op de zaak.

Over koffie gesproken. Ik had voor het weekend maar een eigen Oro koffiemachine meegenomen zodat ik de Oro capsules kon testen. Zo`n Neff koffiemachine is om eerlijk te zijn luxer en makkelijker, maar het geeft nogal een gedoe om die mee te nemen als je een paar dagen weg gaat :)


Met de Oro capsules maak je heel makkelijk ristretto of espresso. Het nadeel is echter dat je een aparte melkopschuimer nodig hebt als je bijvoorbeeld espresso macchiato wilt hebben.

Espresso macchiato is trouwens een normale espresso maar dan een "vlek" met melk (macchiato betekent vlek). De kunst is natuurlijk om die vlek zo mooi mogelijk te maken (is voor mij nog een uitdaging om eerlijk te zijn).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten