Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

woensdag 2 december 2015

Nieuwe ladebakken voor Snaidero keukens

Zoals jullie weten was ik vorige week op de Snaidero keuken fabriek in Italië. Ik heb er verschillende nieuwe dingen gezien. Zo had ik al eerder de koelkast met automatische opening op het blog gezet.


Deze keer wil ik jullie de nieuwe ladebakken laten zien. Om het voor de klanten nóg makkelijker te maken biedt Snaidero nu twee type ladebakken aan. De eerste is de Antaro ladebak in het wit. Bij deze ladebakken kan ik de servodrive electrische opening meebestellen én de Valenbox houten bestekindelingen gebruiken.

Ik heb deze ladebakken incl. servodrive op de huidige Snaidero S15 showroomkeuken. Vanaf heden is dit dus de standaard ladebak. Hier onder dus een foto van de Antaro ladebak. De bodem van deze Antaro lade is wit (het lichte hout is niet meer leverbaar).


Het alternatief wat Snaidero op de Antaro ladebak aanbiedt heet de Legrabox bak. Deze bak is écht "bak", dus niet met een open zijkant zoals bij de Antaro. Sommige klanten denken dat er spullen door deze open zijkant uit de bak vallen en zullen dus de voorkeur hebben voor deze Legrabox ladebak. Het nadeel (sorry) van deze Legrabox ladebak is dat de servodrive electrische opening geen optie is bij deze lades, maar een (goedkoper) mechanisch systeem wat tip-on heet. Ik heb deze tip-on opening geprobeerd, maar het is wel wat minder "luxe" als servodrive.

Het andere nadeel van Legrabox is dat de Valenbox bestekindeling niet past. Snaidero biedt hier wel mooie houten bestekindelingen voor aan, maar deze zijn prijstechnisch wel meer als het dubbele van Valenbox.

Hier onder dus een foto van de Legrabox bak in het wit. De bodem van deze lades zijn trouwens (net als bij Antaro) wit.


Naast de witte Legrabox lades zijn er ook nog Legrabox lades in grijs (zie foto hier onder) en in het roestvrijstaal (tegen meerprijs). Bij de grijze Legrabox ladebakken zijn de bodems van de lades grijs.


Bij de rvs Legrabox ladebakken kun je kiezen voor witte of grijze bodems. Zoals jullie hier onder kunnen zien zijn de Legrabox rvs ladebakken wel heel chique. Nogmaals, in geval van een greeploze keuken: Legrabox is niet verkrijgbaar met servodrive, maar wel met het goedkopere tip-on systeem.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten