Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

donderdag 17 december 2015

Soms gaat er iets mis :(

Zoals ik vanmorgen al op het blog had geschreven, ben ik vanmiddag wezen koken met de Neff FullSteam oven hier in de showroom. Ik wilde graag op video zetten dat je met de FullSteam oven heel makkelijk alles in 1 stoompan klaarmaakt zonder geur of smaak overdracht.


Zodoende had ik aardappelen, rijst, mosselen, inktvis, sperciebonen etc. Allemaal in één keer tegelijk in de FullSteam oven. Ik heb het 15 minuten op 100 graden gestoomd. Alleen met de krab ging ik de mist in. Ik had wat rondgevraagd en gebeld en de experts hadden het er over dat kingkrab even lang gestoomd zou moeten worden als de sneeuwkrab.

De poten van de sneeuwkrab heb ik met 15 minuten echt wel gaar, maar met de kingkrab moet je het toch echt anders doen. Ik begrijp nu dat de kingkrab aan boord al is voorgekookt. Mocht je de kingkrab ook eens willen proberen. Knip de schaar open en haal het vlees er uit. Je kunt dit bijv. even stomen of grillen. Snijd er dunne rondjes van of tartaar.

Dit gaat dus over de grote dikke krabbenpoot op de foto. De dunnere sneeuwkrab gaat dus wél met de aardappelen/rijst en broccoli mee. Ik hoop dat ik de kingkrab uit de video kan knippen, of het met een ondertiteling kan oplossen. En anders moet ik het nog maar een keer over doen...

Hoe dan ook. M`n video is nog niet klaar. Daarom deze keer de video over mosselen uit de hoge druk stoomoven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten