Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

donderdag 19 juni 2014

Snaidero keuken in België

Gisteravond ben ik naar een klant in België geweest om een nieuwe Snaidero keuken in te meten (keuken project 645). Samen met de klant een twee plannetjes gemaakt, vandaag is de aannemer wezen kijken of alles ook uitvoerbaar is (er wordt een dragende muur aangepast). Normaal met Jan en Joop doen we dit soort dingen zelf, maar Jan en Joop zitten zo ver vol gepland dat ik een aannemer heb ingeschakeld om dit werk uit handen te nemen.


Gelukkig was dat geen probleem. De aannemer ziet het wel zitten. Nu nog even afwachten welke optie klant kiest en dan kan alles besteld worden. Bij het ene voorstel heb ik de vaatwasser in de hoge kasten wand gepland, op hoogte onder de stoomoven. Bij het andere voorstel is de vaatwasser op het eiland gepland (greeploos door sensoropening). Dat laatste voorstel kost natuurlijk wel wat laderuimte op het eiland.


Op de terugweg nog even een brood gescoord voor mee naar huis (vinden met name onze kinderen lekker). Echt handig zo`n broodautomaat zoals ze dat in België hebben. Kun je ook brood kopen als de bakker gesloten is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten