Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

woensdag 4 juni 2014

Snaidero Idea keuken

Gisteren had ik wat foto`s op het blog gezet van een strakke greeploze Snaidero keuken; het Snaidero keukenmodel Way. Naast de Way zijn er natuurlijk nog meer strakke greeploze keukens mogelijk in het assortiment van Snaidero. Bijvoorbeeld het nieuwe model Idea.


De nieuwe Idea is gepresenteerd op de EuroCucina keukenbeurs een paar maanden terug in Milaan. Vergeleken met de Way die gisteren voorbij kwam zie je wel verschillen natuurlijk. De werkbladen bij de Idea zijn bijvoorbeeld afgeschuind aan de zijkant. Deze afschuining komt weer terug in heel veel details van de keuken zoals bij de fronten (de keukendeuren).


Voor onder de wandkasten zijn er nog aparte kasten ontworpen. Ondiep en klein, maar bedoeld voor kruiden etcetera. Op de foto hier onder kun je zien dat zo`n extra kastje-onder-een-kastje met een valse wand ook de muur in kan.


Naast de Idea is er natuurlijk ook meer nieuws uit Italië gekomen. Ik wil daarom graag plaats maken in de showroom voor nieuwe keuken opstellingen. Kijk voor het actuele aanbod van showroomkeukens op de showroomkeukenpagina.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten